BJERT SPEJDERNE BJERT SPEJDERNE

Forside

Sdr. Bjert Spejdernes LogoVelkommen til KFUM-spejderne i Sdr. Bjert’s hjemmeside!

Her kan du finde information om gruppen, kalendere for de forskellige enheder & kontakt oplysninger på de nuværende ledere. Undertiden vil der komme billeder op fra møder, sommerlejre, og forskellige andre arrangementer. Der vil komme nyheder fra de forskellige enheder, og indlæg fra vores egne spejdere.

Hvis du er i tvivl om noget spejderarbejde, har vi links i bunden til KFUM-Spejdernes hjemmeside, og til hvordan man syer mærker på uniformen, samt til andre nyttige hjemmesider.

Nyheder

Friluftsgudstjeneste & Spejderoprykning

Kom og vær med til en hyggelig søndag, hvor vi starter med Friluftsgudstjeneste v/Sognehuset, og slutter af med oprykningsceremoni, og forældrekaffe. Se mere i kalenderen.

Udgivet i Forside, Nyheder | Tagget , , | Skriv en kommentar

Sommerlejre de næste 4 år

  2019 Ulve – Sommerlejr på Phillipsborg Udlandstur for juniortrop/trop/senior/rovere Dette kunne evt. være til Kandersteg (CH), Kielderwater (UK) eller et helt andet sted. 2020 Distrikts-Sommerlejr for alle enheder (Skamling Distrikt) 2021 Gruppe-Sommerlejr (sted endnu ikke fastlagt) 2022 Spejdernes Lejr (sted endnu ikke fastlagt)  

Udgivet i Forside, Information, Junior, Leder, Rover, Senior, Trop, Ulve | Tagget , , , , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Vejledning til print af kalender

Kunne du tænke dig at printe kalenderen for de forskellige enheder, så er der her kommet en lille guide til hvordan det kan lade sig gøre. Print af kalender for forskellige enheder

Udgivet i Forside, Information | Skriv en kommentar