BJERT SPEJDERNE BJERT SPEJDERNE

Så er Andromea 10 færdigt!

GabestokFangetDet har været en fantastisk weekend på Houens Odde, for 10’ende år i træk blev nytårsturen afviklet med rollespil som tema, og spejderne gik endnu engang til den med alt hvad de havde.

Lørdag morgen ankom spejderne, og startede med at skulle trylles ind i verdenen med en trylledrik. Men lige som alle spejderne var blevet forvandlet, kom orkerne og tog dem alle sammen tilfange.Kamparena
De næste timer blev brugt på at lave mad til orkerne, og flytte grene mens Kongen sad i gabestok. Men som maden var færdig, var der nogen der havde kommet sovemedicin i maden, og alle orkerne faldt i søvn. Så skulle det gå hurtigt med at flygte, og af sted gik det med alle spejderne. Over stok og sten forsvandt de, og Kongen fik de med.

Spåkone0929_1659771829_oDagen gik derefter med at lave opgaver for spåkonen, smeden og mange andre for at tjene titaner. Nogle trænede til det store slag i arenaen, mens andre løste koder for elverne.Det store slag

Hen på eftermiddagen lød der er højt brag, og alle spejderne stormede i retning af det. Da de kom frem til orkernes plads, og der var helt tomt, gik der ikke længe før de fandt ud af der var noget galt. Og ganske rigtigt, som de alle sammen kom tilbage til deres lejrplads, var orkerne klar til kamp. Og længe blev der kæmpet, og mange orkerer blev slået omkuld, men til sidst blev de slået helt tilbage. Og selvfølgelig blev skatten fundet.

Hen af aftenen havde troppen lavet ildshow for hele gruppen af hensyn til 10 års jubilæet. Og bagefter var der lejrbål med kåring af vinderen af det gyldne sværd, og massere af gode sange.